2 april 2007

Brun burgare

Hamburgare är inte något jag direkt livnär mig på, men igår var det söndag och pappa var lite trött.. Söndagströttheten bekämpas ibland på ett ganska effektivt sätt med en promenad i solskenet för att hämta bilen som står kvar i andra änden av stan där det bor en annan pappa som har trädgård, grill och resurser när det gäller grejer som inte ska kombineras med bilkörning. En av de grejerna smakar riktigt bra, heter Roodeberg och kommer i lådor från Sydafrika.
Lördagskvällen började där med grillad haj, och ledde på underliga vägar till ett äventyr i Lund som inbegrep såväl rikligt med dans som en för min del inte helt lyckad Singstar-utmaning..
Således promenerades det alltså om söndagen, och bilen rullade till en alldeles fantastisk 90-grammare på Jack's Gatukök på Limhamn.. Ibland tror man att en burgare är bättre bara för att den kommer från ett gatukök istället för hamburgerkedjorna, men det finns rätt mycket skräp ute i gatuköksdjungeln också nuförtiden.. Jacks burgare däremot kan rekommenderas om man vill unna sig lite gott onyttigt söndagskäk och inte har bjudit över någon på stek.. Så länge man ser till att promenera fastnar det inte nämnvärt heller om man inte väljer deras 200-grammare..

Inga kommentarer: