20 maj 2007

Tåget rusar fram genom landet och solen står lågt. Första klass var billigt.. Jag har tillbringat helgen i Stockholm. Inte alls dumt faktiskt.. Förutom god mat och trevligt häng hos både mormor och morfar har det blivit lite häng på söder förstås.. Billig japansk mat på ett hyggligt ställe på St Paulsgatan och några riktigt goda öl på Judit och Bertil på Hornstull, som var så bra att jag hängde där både i fredags och i lördags.. I lördags var det annars dåligt väder, och köpfesten är fan inte slut.. Det var olidligt trångt att försöka shoppa. Dessutom hittade jag inget jag ville ha.. Ganska skönt egentligen. Ibland känner man sig knappt inbjuden till den där köpfesten iallafall..
Nu återstår att undersöka min möjlighet att servera rimmad torsk med pepparrot i veckan och ändå vara politiskt korrekt. Tack för länken kb.. (Läste förresten någonstans att man inte ens är helt pk om man lagar lubb)

3 kommentarer:

Mård sa...

Hopps, jag var ju också på J & B i lördags. Svårt trevligt.

Space babe sa...

Nästa gång du kommer till Stockholm måste du käka sushi på Akki vid Medborgarplatsen (hål i väggen precis vid t-baneuppgången Götgatan/Folkungagatan) mittemot Katolska kyrkan. De öppnar inte förrän kl 17 dock.

Pappa Brun sa...

Tack för tipset.. Var sugen på Yakiniku, och dissade priset på en japansk restaurang på Medis.. tror de skulle ha runt 300, på Sandai-Me Kato kostade det en hundring.. Kändes mer lagom.. Nästa gång blir det hål-i-väggen-sushi..