26 mars 2007

Den nya bruna

Jag välkomnar alla gamla och nya bekantskaper till min nya bruna blogg.

Dagens rätt är stekt fläsk med löksås, eller rimmad sida av gårdsgris med eufemismsås.

Dagens krogrecension är en sågning av Chili, som ligger alldeles runt hörnet från Stortorget i Malmö. En oxfilé ska aldrig vara well done och smaka sot, dessutom ska de väl fråga först. Första och sista besöket är avlagt där.

Dagens teaterrecension finner ni allra längst ner på den här sidan. Märk att jag var först med att såga Demonernas PortHipp på Recensionsguiden.. Jag är ganska glad att en hel del avlönade recensenter gjorde detsamma efter mig.

Dagens Ajöss och tack för fisken går till blogg.se, som skulle behöva hostmedicin efter att ha hostat min blogg sedan 2005. Hoppas att blogger blir en angenämare bekantskap.

Dagens outfit har varit min snygga bruna skinnjacka från 4You och en T-shirt från Tshirt Store i Storgatan, bruna manchesterbrallor från Bläck (MQ) samt ett Tigerbälte. Sådärja... nu har jag minsann modebloggat också. Kallt.. Det har jag nästan inte gjort sen jag konstaterade att man som IT-hora kan komma undan med träningskläder och fleecetröja på jobbet.. Fleecetröjan är fett på väg tillbaka för övrigt, med högkonjunkturen i IT-branschen..

Dagens börskurs var ganska stabil.. Down Jones sjönk något, och då ville inte Stockholmarna vara sämre..

Dagens svammel är förutom det här blogginlägget något jag vill ha i kommentarsfältet. Framför allt vill jag ha kommentarer på läsbarhet och utseende här på bloggen.. Kanske lite önskemål på läsning och tips på trix för att locka läsare..

Dagens lockbete blir framtida rubriker.. Högt på listan kommer:
Krabbkaka med Paprikasoppa,
Billig men god och näringsrik mat för nudelätare
Feelbadfilmer för dig som mår för bra

Önskemål emottages som sagt tacksamt..

Over and out.

3 kommentarer:

Christin sa...

För att locka tillbaka mig som läsare: få till krabbkakan med paprikasoppa. det låter så gott!
kix

Lillasyster sa...

Jag gillar det nya utseendet, att du skriver om allt möjligt och att du sågar saker i vanlig DJ Brun-anda. Sjunker Down Jones alltid? :)

Pappa Brun sa...

När den går upp brukar den stavas rätt