28 november 2007

Brun pappa

Ett blogginlägg hittills i november. Det verkar inte som om pappaledigheten är en bra period att använda till att skriva blogg, eller rentav bok. Märkligt.. Det som alla pappor borde ägna sig åt.
Själv har jag ägnat sonen min fulla uppmärksamhet hela dagen, eftersom vi åkt tåg tillsammans. Det är snö i Stockholm. Imorgon blir det åka bullertranan och pulsa i snön med sneakers. Läge att snacka med någon kängguru så att man får torrt på fötterna kanske. Tänkte shoppa lite, får man det?
Buy nothing day avlöpte ju smidigt. Malmöborna hade just fått lön, och OJ! - vad de hade längtat.. Konsumtionshysterin visste inga gränser. Tur att man kan låna en vagn att köra hem den platta teven i. Själv köpte jag lunch och blev bjuden på glögg. Det är väl godkänt? Sedan var det förstås tur att vi hade lite grejer i kylen och en bra vinare i det hemmasnickrade vinstället sedan buy whatever you want day..
På tåget, som är det miljövänliga alternativet, kan man köpa lasagne förpackad i tjock hårdplast som smälter när man kör det på det förutbestämda programmet i tågets tjernobyl-mikro.. Hårdplasten sorteras sedan som "hushållsavfall" tillsammans med plastbestick, matrester och annat i bistrovagnens miljöstation.

Återkommer med mer seriöst material någon gång detta år..

Inga kommentarer: